Віталій Козловський розповів про свою участь у шоу "Шанс". Відповідна посада з'явилася на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Віталій Козловський є популярним українським співаком та музикантом, а також володарем титулу "Заслуженого артиста України. Раніше він багато спілкувався із шанувальниками в Інстаграм.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

29 грудня 2021 року Козловський опублікував світлину зі свого в сімнадцятиліття. Співак зазначив, що воно пройшло рівно вісімнадцять років тому - тоді співак переміг на шоу "Шанс" у 2003 році. Віталій Козловський також додав, що він лише через 18 років щось почав розуміти у цій справі.

Публікація Козловського

Популярні новини зараз

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Шанувальники залишили безліч коментарів під фото: "Боже! я постійно ловлю себе на думці, що в мене хтось новий у стрічці", "Зачіска не твоя, треба міняти", "Тут схожий на Едвард Руки-ножиці", "Едвард - ножиці дуже нагадали. Вітаю", "Це Пивоваров чи Меловін?", "Взагалі інший... не впізнати", "Де борода?".

Нагадаємо, що Віталій Козловський показав, що пережив, опинившись замкненим із Наталією Могилевською: "Гнів, апатія, страх".

Раніше ми повідомляли, що Віталій Козловський попрощався зі столичним життям та повернувся туди, де пройшло дитинство: "Зв'язок не розірветься".