Відома українська артистка та актриса Анна Трінчер вразила шанувальників несподіваним оновленням образу. Фото вона опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Анна Трінчер дуже яскрава особистість і має безліч шанувальників, які активно стежать за її творчим шляхом та особистим життям. Зірка у свою чергу регулярно розповідає про те, що відбувається з нею, а також тішить новими фото та відео.

Анна Трiнчер, фото: Instagram

Цього разу Анна Трінчер поділилася новим фото, на якому постала із змінами у зовнішності – новим кольором волосся. Співачка перефарбувалася в блондинку та зазначила, що рішення ухвалила досить швидко.

"Я ж довго не думаю)", - підписала фото зірка.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася. Дехто відзначив, що їй йде, але є схожість з іншими артистами, а дехто зовсім засумнівався, що він пофарбувався, а не використав перуку.

"Гарно і на мить здалася Лобода", "Ні блонд це не твоє", "Ні, поверни свій колір", "Де перука замовляла?", "Вау, який крутий образ", "На Асті схожа, круто", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, безсоромниця Анна Трінчер натягла прозору білизну і показала, якою її бачить Волошин: "Господи".

Також наш портал інформував, Павло Зібров перейшов на Ганну Трінчер і викликав злість у своєї дочки: "Тату, ти теж міг би..."

Крім того, ми писали, Макс Барських готовий оголити душу вперше за 15 років кар'єри на сцені: "Найвідвертіший".