Популярна українська актриса, гумористка, ведуча та зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко вирушила у небезпечну подорож та захопила шанувальників. Кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вікторія Булітко намагається постійно підтримувати зв'язок із шанувальниками та ділиться з ними тим, що відбувається у її житті. Вона регулярно публікує нові фото та відео, а також підтримує моральний дух українців. Цього разу зірка вирушила у небезпечну подорож та поділилася відповідними кадрами.

Вікторія Булітко. Фото: instagram.com/dizelstudio/

Так, Вікторія Булітко вирушила до звільненого від російських окупантів Херсона разом із Колею Сергою та іншими артистами, щоб підтримати місцевих жителів. Враховуючи постійні обстріли міста загарбниками, така поїздка є досить небезпечною, втім, зірку це не злякало.

"Завітали до деокупованого міста. PS Zцикуни, поверніть Єнота!", - написала зірка.

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Шанувальники захопилися сміливістю актриси.

"Віка молодець. Безстрашно. Херсон зараз дуже вразливий. Бережіть себе", "Кацапам не зламати справжніх херсонців, місто герой", "Ти найкраща", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала безвідмовну зброю проти неадекватних сусідів: "Продовжуємо бити".

Також наш портал інформував, Олена Філонова на день стала чарівницею заради маленьких українців та українок: "Не можна, язичок..."

Крім того, ми писали, А можна ще раз? Вікторія Булітко віддячила ніжним поцілунком таємничого незнайомця.