Популярна українська виконавиця Аліна Гросу покрасувалася формами у сукні. Відповідний знімок вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Незважаючи на те, що Аліна Гросу поїхала до США, вона активно веде свою сторінку до соцмережі та підтримує зв'язок із шанувальниками. Зірка розповідає про життя за океаном, а також часом радує милими архівними фото, що їх раніше не публікувала.

Аліна Гросу. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Аліна Гросу похвалилася красою в симпатичній сукні, яка підкреслила її ідеальні форми та жіночність. Співачка зазначила, що фото знайшла в архіві та вирішила показати їх фанатам, щоб не вибрали якесь краще.

"Ще трохи з архіву акторського портфоліо", – підписала фото зірка.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Жіночність на висоті", "Алін, така красуня. Усі фото хороші, але мені більше четвертого подобається, тому що ти там сяюча така", "Аліно, чудове портфоліо! Усі фото класні!", - написали під фото шанувальники.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Аліна Гросу, яку розкритикували за виїзд з країни, в США відразу опинилась серед двох красенів: "Такі кльові хлопці".

Також наш портал інформував, Аліна Гросу побачила таємничі пророцтва у своїх піснях: "Дивно і страшно".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Аліна Гросу розповіла, яка її творчість ніколи не побачить світ, а українці розгадали причину: "Вони вже не разом".