30 грудня 2022 року українці побачать восьмий епізод 12 сезону романтичного шоу "Холостяк" із Алексом Топольським у головній ролі.

У минулому випуску проект залишила Вікторія Варлей, розкривши правду про те, що спричинило відхід. А зараз пропонуємо знову повернутися до Аліни Єршової, яка теж розповіла у себе на сторінці все, що стосується її відходу з "Холостяка".

Аліна Єршова, фото: Instagram

Справа в тому, що сценаристи та монтажери роблять так, ніби рішення ухвалювалося виключно Алексом... хоча дівчата заявили, що вибір приймали вони особисто.

"Я покинула проект сама. Я про це сказала у своєму відеозверненні до Алекса. Якщо вам його не показали, значить була така режисерська задумка. Вже є як є. Але уважний глядач бачив, як я поводилася на проекті, церемонії. Я знала, що їду додому. Сама про це попросила. На жаль, мій відеозворот повністю вам не показали", - зазначила вона.

Популярні новини зараз

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Показати ще

Аліна Єршова, скріншот: Instagram Stories

А потім коротко пройшлася по особи Алекса Топольського. І якщо на початку чоловік справив на неї гарне враження, то з часу Аліна усвідомила, що він її не приваблює.

"Пік симпатії був на першій вечірці. Сподобався зовні, говорив правильні речі. Так вийшло, що він не для мене", - зазначила вона.

Аліна Єршова, скріншот: Instagram Stories

Аліна Єршова, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Алекс Топольський направив дівчат на істинний шлях, "Холостяк" заграє: "Я обираю людей, сценарій, місце"

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Алекс Топольський запропонував простим українкам здійснити мрію: "Побувати на Мальдівах..."

Знай.ua писав, Алекс Топольський до "Холостяка" знімався у фільмі для дорослих - у справі була замішана поліція: "Це не проблема"