Повномасштабна фаза війни проти Росії триває вже понад 300 днів, розпочавшись 24 лютого 2022 року, коли окупанти вторглися зі зброєю одразу з кількох ділянок кордону.

Першого дня був справжній колапс... адже мільйони громадян у паніці намагалися виїхати з країни, бо не знали, до чого все дійде. Але згодом було оголошено заборону на перетин кордону чоловікам - тому до Європи й надалі могли виїхати лише жінки, пенсіонери та діти.

Перевірка документів на кордоні, фото із вільних джерел

При цьому... досі відомо, що деякі представники чоловічої статі все ж таки змогли вибратися до ЄС, США. Одним із таких став популярний київський блогер Андрій Трушковський.

— Як ти зміг виїхати з країни за кордон під час війни?

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

— Через військовий квиток. У мене була відстрочка з військового стану, через здоров'я, через спину. Але всі блокпости я проїжджав папірцем від другої організації. Просто на кордоні показав свій військовий. Напевно, години чотири... я скажу так "ґвалтували". Загрози, коли під'їжджаєш намист із автоматниками. "Тепер ти поїдеш на фронт". Я кажу: "Так, добре. Мені нема чого приховувати".

"Навіть не соромиться", "Чому всі активні відвідувачі тренажерних залів різко стали з підозрами на інвалідність?", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, українці не стали тікати з країни після частих масованих ракетних ударів - чергова демонстрація сили та бажання боротися

Як повідомляв "Знай.uа", Ектор Хіменес-Браво залишився на самоті, навіть собаки "утекли" перед Новим Роком.

Знай.ua писав, українки роблять пластичні операції, щоб працювати на СБУ в тилу Росії: "Амазонки"