Актриси "Жіночого кварталу" Віра Кекелія та Марта Адамчук зарядили українців новорічним позитивом, презентувавши нову пісню. Її зірки опублікували на сторінках у соціальній мережі instagram.

Віра Кекелія та Марта Адамчук вирішили подарувати трохи позитиву напередодні зимових свят та оприлюднили свою спільну пісню. Зірки зізналися, що трек було написано ще торік і заряджено позитивом, якого так не вистачає зараз.

Марта Адамчук та Віра Кекелія. Фото: скрін youtube

Цю пісню було написано ще минулого року на позитивній ноті. Вона була про те, як хочеться саме на Різдво їхати додому, до батьків – туди, де ти завжди залишаєшся дитиною. Туди, де на столі найсмачніші страви, бо приготувала їхня мама. Де шумно і весело, бо з'їхались усі рідні, і з ними ти можеш бути самим собою. Цього року наші бажання не змінились. Вони стали ще сильнішими

Українці оцінили нову роботу зірки та зазначили, що трек справді має позитивну енергію, якою заряджає перед святами.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Який кайф", "Яка правильна, крута енергія", "Круто" - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірки "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару, Віра Кекелія та Марта Адамчук помірялися красою у вишуканих вбраннях: "Чарівні".

Також наш портал інформував, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" порадувалася, що її волосся не відвалилося: "Зайвий раз не чіпати".

Крім того, ми писали, зірка "Жіночого кварталу" Таня Песік насолодилася принадами життя в Канаді і не стримала сліз: "Розривало зсередини".