Зірка серіалів "Кріпосна", "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк розповів про складну долю акторів у період війни. Цим він поділився на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Тарас Цимбалюк розповів, що з початком повномасштабної війни його професія, по суті, перестала існувати, адже про кіно вже ніхто не думав. Він зізнався, що й сам у перші місяці зовсім не думав про свою діяльність.

Тарас Цимбалюк. Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk/

Скажу відверто, - при всій любові та повазі до професії, в перші місяці війни я взагалі не думав про свою сферу. Всі ми чудово розуміємо, коли відбулося повномасштабне вторгнення на нашу землю, такі гілки як кінематограф зайняли нішу абсолютно прикладних. Кіно – неадаптивне: у війну воно зникає Тарас Цимбалюк

Тарас Цимбалюк зазначив, що у цей складний період зірки вітчизняного кінематографа фактично змушені виживати, пристосовуючись до нових реалій та змінюючи рід заняття.

Популярні новини зараз

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Тарас Цимбалюк, фото з instagram

На жаль, більшість моїх талановитих колег змушені таксувати, ставати кухарями, хтось на передовій... Шкода, що якась кількість творчих людей назавжди відсіється від українського кінематографа і тут нікуди не дінешся. Час диктує складнощі. І актори – найбільш вразливий прошарок фрілансерів Тарас Цимбалюк

Актор додав, що вже кіноіндустрія в Україні починає оживати, ведеться робота над кількома проєктами і наголосив, що цей напрямок потрібно розвивати.

Раніше портал Знай повідомляв, подружка Мішиної з "Кріпосної" Наталка Денисенко вивалила білу попу для чоловіка Фединчика, але відгукнувся Цимбалюк.

Також наш портал інформував, що Тарас Цимбалюк з "Фортечної" розпалив "голодних" українок татуйованим тілом: "Ну все, зламалася".

Крім того, ми писали, колишній Дорофєєвої Дантес зустрів того, кого поважає не гірше за Зеленського: "Сам як котик".