Відомий український гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору влаштував яскравий перфоманс у компанії чотирьох гарячих молодиць. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дядя Жора частенько ділиться коротенькими роликами на різні тематики з непритомними жартами, чим піднімає настрій українцям у цей непростий період.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube

На цей раз гуморист влаштував яскравий перфоманс у компанії чотирьох молодих красунь. Дівчата стали навколо артиста і разом із ним станцювали під його останню пісню.

Продовжую піднімати Вам настрій і заряджати позитивом на перемогу. Тож ловіть трохи мого новенького запального треку - "Калина" Дядя Жора

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Дядя Жора запропонував шанувальникам повторити перфоманс та викладати танці під його пісню в мережі та навіть пообіцяв призи за найяскравіші виконання.

Користувачі мережі, у свою чергу, не втрималися від жарту і порівняли гумориста з Михайлом Поплавським, який також любить влаштовувати яскраві "перфоманси" з молодими студентками.

"Такий флешмоб навряд чи хтось зможе повторити)))", "Це якась Поплавщина", "Як Поплавський", "Зміна Поплавського", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дядя Жора спіймав "босоногу" дружину на гарячому - виробляється немов школярка: "Іди шкарпетки купи..."

Також наш портал інформував, що Вікторія Булітко з "Дизель шоу" показала безвідмовну зброю проти неадекватних сусідів: "Продовжуємо бити".

Крім того, ми писали, Дядя Жора розвеселив українців маловідомим фактом про чоловіків та жінок за 40: "Смішна правда".