Популярний гуморист, учасник "Ліги сміху", а також популярний блогер Влад Шевченко показав, як на його думку, відбулася зустріч за зачиненими дверима президента Володимира Зеленського та Джо Байдена. Новий ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Шевченко обожнює піднімати українцям настрій, знімаючи оригінальні скетчі, від яких неможливо стримати посмішку. Гуморист у своїх роботах порушує найактуальніші теми, які на слуху у всієї країни чи навіть світу.

Влад Шевченко, фото: Instagram

Так, цього разу Влад Шевченко зняв коротенький ролик на тему поїздки президента України до США. Гуморист показав своє бачення розмови Володимира Зеленського з Джо Байденом за зачиненими дверима.

Українці не змогли стримати сміх та пожартували, що все могло так і бути.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Пішли всю армію перепишу", "Так і було", "Люблю ваші відосики", "Це шедевр усіх ваших шедеврів", "Геніально", "Я думаю, що все так і було", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Влад Шевченко з "Ліги сміху" показав, як у обленерго вигадують святкові відключення світла: "Креативні оператори".

Також наш портал інформував, Влад Шевченко з "Ліги Сміху" показав українців через 36 годин без світла та зв'язку: "Це не мем, це життя".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Влад Шевченко з "Ліги сміху" показав, що відбувалося в бункері путіна після визнання його невдахою року: "Комедія".