Відома українська співачка Ірина Федишин розповіла, як заробила гроші для ЗСУ, виставивши себе, а точніше свою копію на аукціон. Деталі зірка розкрила на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Федишин дуже активно підтримує воїнів ЗСУ, причому не лише морально, а й матеріально. Вона активно гастролює країнами з благодійними концертами і конвертує зароблене в корисні штуки для армії.

Ірина Федишин. Фото: http://instagram.com/irynafedyshyn

Так, цього разу Ірина Федишин виступила у Празі та зважилася на несподіваний експеримент. Співачка виставила себе, а точніше свою меншу копію на аукціон, щоб додатково заробити на потреби ЗСУ. Вона зізналася, що робила таке вперше, тож хвилювалася, але все пройшло гладко.

У Празі я вирішила виставити на аукціон свою ляльку "Ірина Федишин", яку для мене розробила та подарувала ніжинська фабрика м'яких іграшок "Копиця". Я дуже переживала, як пройдуть торги. І дарма, адже ляльку викупили за 2000 євро. Крім того, були ще інші лоти, за які було зібрано 7500 євро. Всі ці кошти підуть на ЗСУ

Популярні новини зараз

Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації

Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців

Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати

Українцям роздають безкоштовне житло в одній з європейських країн: як оселитися

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Федишин розповіла про складні часи і зізналася, хто її зігріває, коли немає чоловіка: "Дякую за кохання".

Також наш портал інформував, Юлія Саніна з The Hardkiss поділилася наболілим і не стримала сліз, що навернулися на очі: "Відчуваю себе пір'ячком".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, екзотична красуня Еліна Мбані з "Жіночого кварталу" у білому змусила хвилюватися українців – шуба на голі ноги.