Відома українська виконавиця, фронтвумен гурту "Hardkiss" Юлія Саніна поділилася яскравими моментами з відбору на "Євробачення" та зачарувала українців красою. Кадри вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юля Саніна намагається постійно бути на зв'язку з шанувальниками та регулярно радує їх новими фото та відео, показуючи моменти як із закулісся виступів, так і звичайних домашніх буднів.

Юлія Саніна. Фото: скрін youtube

Цього разу Юля Саніна поділилася цілою серією знімків, на яких вона відобразила найяскравіші моменти з Нацвідбору на "Євробачення", а також виставила кілька особистих фото з того ж заходу.

Українці не стали приховувати захоплення та насамперед високо оцінили неймовірний образ знаменитості. На компліменти у коментарях не скупилися.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Це просто вау", "Нереальна", "Один із найкращих образів", "Красуня", "Образ шикарний, зачіска космос", "Знову посмішка", "Вау, яка красива", - написали користувачі мережі.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юлія Саніна з The Hardkiss поділилася наболілим і не стримала сліз, що навернулися на очі: "Відчуваю себе пір'ячком".

Також наш портал інформував, Alyona Alyona показала, чим корисне друге підборіддя та відправила українців у гумористичний нокаут: "А у вас так само?"

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, маленька, з чолочкою та підлітковими щічками: як виглядала Юля Саніна на світанку The Hardkiss.