Популярна українська реперка Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко), а в минулому вихователька дитячого садка, співає та активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 370 тисяч людей.

Олена Савраненко сумно повідомила шанувальникам про те, що захворіла і до того ж дуже невчасно. Хоча вона думає про те, що злягла для того, щоб щось перемислити, ніби організм сам сигналізував - настав час відпочити.

Alyona Alyona. Фото: скрін youtube

Також вона розповіла, як протікає хвороба та що вона відчуває.

"Життя завжди ставить підніжку тоді, коли потрібно зупинитися, щось переосмислити, відпочити. Хоч я і не їм м‘ясо, та стараюсь вживати багато фруктів, овочів, пити вітаміни. Але якщо вже я й хворію, то в мене цей процес проходить достатньо довго. От як зараз: в мене з бронхів хвороба переходить на ніс через вухо або навпаки - все починається з носа, а потім спускається до легень", - описала свою хворобу співачка.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Артистці потрібен цілий тиждень, щоб привести до ладу здоров'я. Хворіти їй зовсім не подобається, бо зараз вона намагається багато працювати та бути активною.

"А коли я бездіяльна - я постійно про це думаю, мені себе шкода, хочеться плакати", - зізналася Альона.

Раніше ми писали, що Alyona Alyona вирішила через творчість достукатися до українців: "Потрібно зібратися з силами"

Як повідомляв Знай.ua, кілька чоловіків мало не схопили Alyona Alyona в душі, шторка ледве врятувала: "Роються у твоїй білизні"

Також портал Знай.ua писав, що Alyona Alyona нагадала, яке жорстоке зло увірвалося до будинків українців: "Вбиває дорослих та дітей"