Українська телеведуча та зірка проекту "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна Лебідь частенько радує шанувальників усілякими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Одного разу намітність стала показувати себе з ельфійською зовнішністю, але вже наближеною до святкування Нового року. Вона постала в пишній жовтій куртці і з маскою, яка робить їй особливі вушка, нехитрий макіяж на обличчі (ймовірно, якось впливаючи на зіниці) та зелено-червону шапочку.

Олена- Крістіна Лебідь, фото з Instagram

І співає у цей момент мотив пісні "We wish you a merry Christmas", показуючи ялинку та готовність до новорічних свят.

Користувачі у коментарях навіть не знаючи, хто співає цю композицію, одразу ж здогадуються, що це Олена-Крістіна Лебідь, якщо відео з'явилося у стрічці.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще
"Новорічний настрій початок, а потім і лікування примусове! Там у віконці видно лікарню. Христина рекламує та рекомендує", "Смішно", "Це щось цікаве, милі вушка. Як побачила, 5 разів переглянула, сміялася", "Дуже впізнавана!" , - пишуть користувачі у коментарях.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

Нагадаємо, що Олена-Крістіна Лебідь після Мальдіва знайшла заморського принца, Розенко може спостерігати: "Ну, дочекалася".

Раніше ми повідомляли, що Олена-Крістіна Лебідь вперше "укотила" на Мальдіви посеред лютої зими: "Сопля з носа зрадницьки палить".