Сем Асгарі прямо говорить про те, як він насправді ставиться до своєї дружини Брітні Спірс, яка публікує свої оголені фотографії у соціальних мережах.

"Єдина людина у світі, з якої знущаються за публікацію подібних речей", - прокоментував 28-річний актор у Instagram у 16 ​​грудня, перш ніж визнати: "Особисто я вважав би за краще, щоб вона ніколи не публікувала це, але хто я такий, щоб контролювати когось, хто був мікроскопом та контролювалася більшу частину свого життя”.

Асгарі поділився своєю позицією після того, як 41-річна Спірс опублікувала у Instagram серію своїх фотографій топлес, на яких були тільки смайли або волосся, що закривають її оголені груди.

Брітні Спірс, фото із соцмереж

"Зупинись! Будь ласка зупинись! Свобода - це не коли ти роздягаєшся. Одягайтеся і говоріть за себе зі спокійною душею" , - написав один критик.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Інший додав у розділі коментарів: "Щось не так! Хто веде цей рахунок? І чи не скоро ще один суд? Хтось возиться з нею. Не нормально. Чому Сем каже, що "ЗМІ можуть бути дуже травмуючими", а вас це влаштовує?"

Чесний коментар Асгарі - це перший раз, коли він натякнув на якесь невдоволення напівоголеними фотографіями Спірс.

Брітні Спірс та Сем Асгарі, фото: @britneyspears

Коли Кевін Федерлайн раніше стверджував, що його сини-підлітки від поп-ікони, Шон Престон, 17 років, і Джейден Джеймс, 16 років, не бачили свою матір протягом кількох місяців через її пікантні фотографії, колишній тренер з фітнесу став на її захист.

Нагадаємо, що чоловік Брітні Спірс Сем Асгарі вирішив таємно показати дружину в ліжку: "Я б ударила по обличчю".

Раніше ми повідомляли, що дружбі кінець: Брітні Спірс грубо принизила Крістіну Агілеру.