Український співак, учасник шоу "X-Фактор" та "Національного відбору" на "Євробачення-2022" Антон Вельбой, який більше відомий під сценічним псевдонімом Wellboy, змінив імідж. Фото він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Wellboy підкорив серця багатьох шанувальників та продовжує це робити, випускаючи нові хіти. Артист дуже відкритий перед шанувальниками та регулярно ділиться новими фото та відео, на яких показує як моменти з роботи, так і особистого життя.

Wellboy. Фото: скрін youtube

На цей раз Wellboy поділився новим особистим фото. Артист, мабуть, вирішив трохи освіжити свій образ і почав відпускати вуса. Оскільки він молодий співак і лише шукає себе, можна припустити, що це далеко не остання зміна у його образі.

Шанувальники відреагували блискавично. Якщо хтось лише запросив виконавця виступити з концертом, то були й ті, хто не втримався від жарту, порівнявши його з легендарним Павлом Зібровим.

Популярні новини зараз

Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

"Чекаємо в Монреалі!!", "Зібров на мінімалках)", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Wellboy втратив близьку людину, якій ніколи не знайде заміну: "Кращих жінок не зустрічав".

Також наш портал інформував, Фагот із ТНМК нагадав українцям, які випробування проходять воїни ЗСУ на передовій: без світла, тепла та по коліна у воді.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що Віктор Павлик передав через "Укроборонпром" окупантам свій промовистий привіт: "Ні обіцянок, ні пробачень".