Відома українська акторка, зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук, яка днями вирішила нагадати, що стежити за фігурою можна не лише за допомогою фітнесу, але також можна і займатися формами в кабінеті салону краси, продовжуєте радувати своїх шанувальників яскравими кадрами з життя.

Цього разу акторка розповіла про свої заняття на курсах психології, де вона вже навчатиметься, як першокурсниця. Справа в тому, що у сьогоднішніх реаліях не все так просто – потрібно шукати інтернет.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Саліванчук у мережі Instagram.

Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

"Перша пара пройшла, була такою незрозумілою, що я сказала наприкінці - зрозуміло, що нічого не зрозуміло. Дуже важка сімейна психологія. У мене вимкнули світло, їду шукати інтернет, щоб послухати другу пару, сіла в ліфт. І що? Приїхала! Світло ще не вимкнули, всім доброго дня", - розповіла Анна Саліванчук.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що Анна Саліванчук не розкидається порожніми словами і не є "кухонною" жінкою з купою порад - вона профі своєї справи, тепер вона у свої 37 років стала студенткою і вивчатиме театральну психологію.

Ще актриса дала пораду своїм шанувальникам: "Залишайтеся вічно молодими. І зараз найкращий час для навчання! Кіно ніхто не знімає. Використовуйте цей час із користю, не сидіть вдома плачу без світла, води, якщо є де жити, то й при свічках можна читати".

Нагадаємо, Анна Саліванчук оголилася заради електричної штучки, головне - вмілі руки: "Як добре...".

Раніше повідомлялося, наїзниця Анна Саліванчук осідлала залізного монстра, довелося попітніти: "Головне - усередині...".

Також, неперевершена Анна Саліванчук показала, що треба класти до рота чоловікам: ммм, аж рибкою запахло.