Відома українська виконавиця, дружина фронтмена гурту "Антитіла" Тараса Тополі, Alyosha схвилювала шанувальників дивним виглядом. Зміни помітили на фото, яке зірка опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Alyosha, як і всі зірки, активно веде свою сторінку в соцмережі, де ділиться не лише важливими новинами з творчого шляху, а й публікує нові фото із сімейного життя, розповідає про особисте.

Alyosha. Фото: Instagram

Так, цього разу Alyosha вразила ефектним фото, на якому позує у похмуру погоду на березі моря. На зірці пальто до колін і високі чобітки, а її погляд, підкреслений легким макіяжем, відведений в далечінь. Кадр знаменитість супроводжувала чуттєвими рядками.

Реакція шанувальників не забарилася. Багато хто відзначив, що скучили за зіркою, натякаючи, що хотіли б побачити її на сцені та подякували їй за творчість. Деякі помітили дивність у зовнішньому вигляді співачки.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Як ми скучили за вами", "Якась ти злякана", "Чудовий вірш чи слова наступної пісні", "Ви неймовірно талановита людина! Дякую вам за творчість у будь-якому прояві!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Alyosha поділилася тим, що довгий час не афішувала: "Народилася кілька років тому..."

Також наш портал інформував, що Тарас Тополя з "Антитіл" вирішив звернути зброю ворога проти нього самого.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Тарас Тополя з "Антитіл" збирає табір, лише без танців біля багаття та відпочинку, а щоб допомогти країні: "З творцями змін".