Відомий музикант, фронтмен гурту "ТІК" Віктор Бронюк прокоментував своє творче "мовчання" та розповів, коли знову з'явиться на сцені. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віктор Бронюк зазначив, що останніми місяцями творчість його колективу "заморозилася" і це активно почали помічати українці. Він зазначив, що ця пауза була виваженим рішенням, щоб не ловити "хайп" на темі війни.

Віктор Бронюк. Фото: скрін youtube

"Скажу чесно: ті драйвові пісні "ТІК", до яких ви звикли, зі зрозумілих причин зовсім не писалися і не складалися. Те, що деякі визнали нашим творчим "мовчанням", насправді для нас було чітким рішенням не ловити хайп на темі війни. Бо болить по-справжньому… Наш гурт одразу вирішив, що коли настане час, нова пісня буде зі справжніми почуттями та емоціями, які переповнюють усіх нас", - поділився музикант.

Віктор Бронюк заявив, що час настав і гурт "Тік" готується до гучного повернення та прем'єри нової пісні. Він додав, що трек записувався за умов блекауту і буде особливим.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Віктор Бронюк із групи "ТІК" показав, як українці роблять неможливе для ЗСУ і посміявся з "другої" армії: "Можуть тільки мріяти".

Також наш портал інформував, Фагот із ТНМК нагадав українцям, які випробування проходять воїни ЗСУ на передовій: без світла, тепла та по коліна у воді.

Крім того, ми писали, Віктор Павлик передав через "Укроборонпром" окупантам своє промовисте привітання: "Ні обіцянок, ні пробачень".