Талановита українська співачка та актриса "Жіночого кварталу" Марта Адамчук похвалилася красою в ефектній сукні та змусила Віру Кекелія плакати від сміху. Несподіваний образ актриса продемонструвала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Марта Адамчук регулярно радує шанувальників новими фото та відео, показуючи цікаві моменти зі свого життя. Українці стежать за улюбленою зіркою із завмиранням серця.

Марта Адамчук. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Марта Адамчук вразила архівним роликом із Мальдів. Актриса постала в ефектній леопардовій сукні, в якій відсвяткувала минулий Новий рік і не втрималася від жарту.

"Як зустріла рік не у своїй шкурі, так і провела. PS Торішнє архівне відео з Мальдів. Іноді я тішуся, що час летить швидко", - підписала ролик Марта Адамчук.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Реакція шанувальників не змусила на себе чекати, зокрема не змогла стримати сміх колега Адамчук по "Жіночому кварталу" Віра Кекелія.

"Аххххаааааа", "Яка ти гарненька", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірки "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару, Віра Кекелія та Марта Адамчук помірялися красою у вишуканих вбраннях: "Чарівні".

Також наш портал інформував, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" порадувалася, що її волосся не відвалилося: "Зайвий раз не чіпати".

Крім того, ми писали, Олена Кравець із "Квартал 95" розповіла, як війна допомогла їй втілити мрію всього життя: "Скільки разів відмовлялася..."