Популярна в соціальних мережах та на телебаченні українська блогерка, зірковий агент та молода дружина популярного виконавця Віктора Павліка Катя Репяхова, яка змогла народити від нього первістка Михайла, є дуже активною користувачкою соцмережі Instagram та всіляко розвиває свій акаунт. За дівчиною тут стежить близько 160 тисяч підписників.

Цього разу Катя показала себе своїм шанувальникам у всій красі. Справа в тому, що дівчина вирішила поміряти і покрасуватися в новій туніці на камеру.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Каті Репяхової у мережі Instagram.

Stories Каті Репяхової, скріншот: Instagram

Катя Репяхова поцікавилася у своїх шанувальників: "Як вам мій лук сьогодні?". Також дівчина надала фанатам можливість відповісти двома реакціями: "вау" чи "дуже". Також Катя додала на відео ще й пісню свого чоловіка Вактора Павліка "Грішна та земна".

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Можна додати, що в наступних історіях Катя Репяхова приміряла те саме плаття, але встигла взяти на руки свого синочка Михайла, який теж мило посміхався на камеру. Фанати дуже люблять такі "ніжні" кадри і постійно, якщо це публікації, залишають безліч коментарів із компліментами, а також лайками.

Нагадаємо, Катя Репяхова заявила, що не боїться розлучення з Віктором Павликом: "Коли він зустрічав своїх нових дружин...".

Раніше повідомлялося, А Kalush так зможе? Грайлива тигриця Катя Бужинська зачарувала ліс дикою красою, панамка стала в нагоді.

Також, Віктор Павлік сперся на стіну, Катя Репяхова з чоловіком нависають: "Красивенький хлопчик".