Відома українська співачка, акторка та колишня солістка поп-гурту Real O Світлана Тарабарова має велику аудиторію в соцмережі Instagram і регулярно розміщує свіжі пости. На рудоволосу красуню підписано понад 580 тисяч людей.

Світлана Тарабарова розповіла, що особливо переживала за окупований Херсон, бо там залишилися її рідні. Вони пройшли всі стадії і до останнього думали, що це просто страшний сон, який ось-ось закінчиться.

Світлана Тарабарова, фото: Instagram

"Всі ці місяці, поки моя сім'я була в окупації, я жила в страху. Мені було страшно за життя своїх близьких. Тоді ще був зв'язок, Херсон боровся і виходив на мітинги. Потім псевдореферендуми і що найстрашніше - переслідування простих людей", - згадала Світлана.

У артистка був неймовірний стрес, ще й під час вагітності, а коли Херсон звільнили, її щастю не було меж.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Вона ще згадала, як уперше вийшла на зв'язок із рідною мамою, а та, переживши такий жах, залишилася непохитною і вірила, що все буде добре. Також жінка розповідала, як героїв тепло зустрічали у місті після звільнення.

"У всіх нас, мешканців Луганська, Донецька, Сімферополя, Мелітополя, Маріуполя, Херсону і інших тимчасово окупованих міст, свої історії, всі вони різні, але біль один на всіх", - зазначила Тарабарова.

Раніше ми писали про те, що Світлана Тарабарова розповіла про реакцію Регіни Тодоренка на війну: "Наші люди такого не пробачають"

Як повідомляв Знай.ua, Світлана Тарабарова вшанувала пам'ять тих, про кого треба пам'ятати завжди, тим більше, під час війни з росією: "Істина про геноцид"

Також портал Знай.ua писав, що зірка 1+1 Соломія Вітвицька показала кокетливого Івана, зачарував і Тарабарову: "Більше не вставляєш"