Відомий російський гуморист, телеведучий та шоумен Максим Галкін показав, як насолоджується спільною прогулянкою із сином Гаррі. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Максим Галкін починаючи з весни дуже активно гастролював світом і практично не бачився з дружиною Аллою Пугачовою та дітьми - Гаррі та Лізою. Зараз, зважаючи на все, у нього з'явився вільний час і він вирішив приділити його сім'ї.

Максим Галкін, фото: Instagram

Так, Максим Галкін, судячи з шолома, виїхав на велосипедну прогулянку у компанії сина Гаррі. Артист вирішив зняти милий ролик на згадку про цей момент і заразом поділиться їм із шанувальниками. На відео він показав, як Гаррі вміє "чарувати".

"І, так, ми з Гаррі зараз знімаємося на тлі заходу сонця, все добре. Гаррі, увімкни сонце", - сказав зірковий тато на камеру.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Шанувальники не змогли приховати захоплення і навіть провели паралелі між сином гумориста та відомим персонажем із книг та однойменного фільму.

"На те він і Гаррі, але ви забули, що заборонено користуватися магією поза Хогвардсом", "Моя улюблена родина", "Ви чудові! Серця українців з вами, так само як і ви з нами", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Максим Галкін показав, як виховує дітей Алли Пугачової, щоб не виросла Орбакайте: "У карти з бабусею грала".

Також наш портал інформував, що Максим Галкін зізнався, що в дні обстрілу України відчував страх і тривогу: "Назавжди оселилися в серці".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Максим Галкін згадав, як вищі сили підштовхнули його до доленосного рішення: "Вдячний Богу".