Популярна українська співачка, акторка, блогерка та улюблениця Павла Зіброва Анна Трінчер, яка нещодавно трохи продемонструвала емоційну слабкість і закрила свою сторінку в Instagram, вирішила продовжувати активно спілкуватися зі своїми шанувальниками. Аня показала не найприємнішу процедуру зі своїм улюбленим котиком, і цього разу йдеться саме про кота, про домашню тварину.

Справа в тому, що Анні Трінчер довелося вперше чистити попу коту, а її чоловік їй у цьому допомагав, мужньо тримав кота, поки йому робили гігієнічну процедуру.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Трінчер у мережі Instagram.

Stories Анни Трiнчер, скрiншот: Instagram

"Я вперше помила попу Усіку", - коротко підписала історію співачка.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

На свіжих кадрах можна побачити, що зірці довелося власноруч наводити лад у задній частині свого домашнього улюбленця. Ну що ж, як історії з ним записувати, так і чистити його теж. Від цього нікуди не подітися. Можна, звичайно, відвести в грумінг центр, проте не факт, що котику там буде краще, ніж у себе вдома. Для тварин це теж стрес, такий самий як і похід до ветеринарної клініки.

У новому відео, яке опублікувала Анна Трінчер, чітко видно, що сама співачка від цього процесу не отримує задоволення, а на її обличчі застигла одна гримаса - практичного нерозуміння того, що відбувається. Самого кота за тулуб і його плечі тримав чоловік співачки.

Нагадаємо, ніжна кішечка Анна Трінчер перетворилася на голодну самку леопарда: "Ох, емоції...".

Раніше повідомлялося, Анна Трінчер у затишній кімнаті змусила горло працювати, звуки чарівні: "Малийко, я кайфонула...".

Також, Анна Трінчер пірнула носиком у стиглі бутони, чоловік постарався: "Люблю...".