Відома українська співачка MamaRika, яка минулого року стала мамою, зізналася, що після народження сина її здоров'я та загальний стан значно погіршився.

Про це MamaRika розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.
MamaRika поділилася кумедним фото з ванної, де вона позує з чоловіком Сергієм Середою із зубними щітками, тримаючи на руках маленького сина. До того ж зірка зізналася, що у більшості жінок після пологів погіршується стан шкіри, волосся та зубів, і вона не стала винятком. Особливо це відчувається і період грудного вигодовування.

MamaRika. Фото: скрін youtubee

"Я посипалася". З огляду на те, що Давид і так висмоктує з Мами весь кальцій, а тепер мене ще й посадили на дієту (виключення всіх алергенів), то якість зубів зараз така, з'явилася чутливість, погіршилася мікрофлора. Я почала шукати вихід із ситуації, і алліїіллуууйййяяя, - зазначила MamaRika.

Фото зі сторінки MamaRika

Зірка зазначила, що знайшла спеціальні пастилки, які допомагають зменшувати кількість шкідливих мікробів у роті, і тоді вони не передаються малюкові через слину під час поцілунків. Це також може бути профілактикою стоматиту та карієсу.

Фото зі сторінки MamaRika

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Сергій до речі теж тягає мої пастилки, перед тим як лізе цілуватися в Радики, беріть на замітку, щоб зуби виблискували і всі були на чилі і розслабоні", - підсумувала вона.

Нагадаємо, що MamaRika нагадала про силу материнського кохання і відчула біль тих, хто чекає на синів з війни.

Раніше ми повідомляли, що MamaRika поскаржилася, що Сергій Середа кинув її з дитиною напризволяще.