Алекс Топольський - новий головний герой найромантичнішого шоу "Холостяк" і успішний бізнесмен. У жовтні 2022 року відбулася довгоочікувана прем'єра, тому чоловік активно знайомить глядачів зі своїм життям у Instagram.

Ще до прем'єри шоу в Алекса Топольського кидали звинувачення у тому, що він насправді не займається жодним бізнесом у США, хоча він із першого випуску намагався довести протилежне. Нині він вкотре нагадав, чим заробляє собі на життя.

Алекс Топольський, фото: Instagram

"Насправді я не маю бізнесу... А якщо серйозно, мені правда смішно таке читати 🥴 Я працюю за трьома напрямками: нерухомість, віртуальні помічники, Phonetized", - пояснив Алекс.

Його історія розпочалася у 2017 році, коли він відкрив першу AirBnb студію. Чоловік нічого не знав про цю сферу бізнесу, але відчував, що прибуток вона принесе хороший.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

"У мене було всього 3000$ і ще 2000$ на кредитці, і я витратив все, щоб купити необхідні меблі та декор для першої студії. Далеко не все йшло так, як хотілося. Я пішов на великий ризик і домовленості, щоб дійти до поставленої мети. І в мене вийшло!" - зізнався він.

Алекс Топольський, фото: Instagram

Весь час після цього Топольський активно розвивався, дізнавався про різні нюанси. За рік він відкрив 12 апартаментів, ще за рік їх було вже 20, а ще за рік 45.

Алекс радий, що тоді пішов на зустріч невідомості, тож зараз сміливо радить іншим не боятися, адже тільки так, на його думку, можна досягти більших висот.

Раніше ми писали про те, що "Холостяк" Алекс Топольський перетворився на героїню "50 відтінків сірого": "Я переживав..."

Як повідомляв Знай.ua, Алекс Топольський влаштує полуничку на "Холостяку", поки Саша Мудра спостерігатиме: "Взяти ініціативу у свої руки"