Повідомляється, що Кім Кардаш'ян відмовилася від угоди з Balenciaga у 2023 році після того, як оголосила, що "переоцінює" своє партнерство з модним будинком після скандалу з їхньою рекламою БДСМ.

Згідно TMZ, бренд звернувся до Кардаш'ян із пропозицією до того, як з'явилися спірні зображення, але вона відмовилася від реклами незабаром після того, як почалася негативна реакція.

42-річна зірка реаліті-шоу також відмовилася від численного вбрання Balenciaga, яке вона планувала одягти на майбутні заходи, і вже зв'язалася з іншими дизайнерами.

Кім Кардаш'ян: скрін з відео

Рішення Кардаш'ян відмовитися від кампанії було ухвалено за кілька днів до того, як вона засудила бренд, заявивши, що вона "приголомшена тривожними зображеннями".

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Останні кілька днів я мовчала не тому, що не відчувала огиди і обурення недавніми кампаніями Balenciaga, а тому, що хотіла мати можливість поговорити з їхньою командою, щоб зрозуміти для себе, як таке могло статися,- написала -Кардаш'ян у соцмережах. - Як мати чотирьох дітей, я була вражена тривожними знімками. До безпеки дітей слід ставитись з найбільшою увагою, і будь-які спроби нормалізувати жорстоке поводження з дітьми будь-якого роду не повинні мати місця в нашому суспільстві — і крапка”.

Зірка "Кардаш'ян", яка позувала для кількох кампаній Balenciaga та брала участь у їхньому показі, далі сказала, що вона "переоцінює" свої відносини з брендом, з яким вона, схоже, тепер розірвала стосунки назавжди.

Багато інших знаменитостей, у тому числі сестра Кардаш'ян Кайлі Дженнер, також висловилися проти люксового бренду.

Кайлі Дженнер: скрін з відео

Обурення почалося на початку листопада після того, як рітейлер запустив рекламну кампанію, якої діти тримають плюшевих ведмедиків, одягнених у шлейки у стилі БДСМ. Ще одне із зображень включало рішення Верховного суду про дитячу порнографію.

З того часу Balenciaga двічі вибачався і згортав неприємну рекламну кампанію.

Нагадаємо, що Кім Кардаш'ян зайнялася інтимом із Пітом Девідсоном на честь 88-річної бабусі.

Раніше ми повідомляли, що Кріс Дженнер захворіла на амнезію через багатство, мама Кім Кардаш'ян запаслася пляшками.