Багато хто пам'ятає, що сезон "МайстерШеф. Битва сезонів" вийшов ще наприкінці січня 2022 року... з того моменту вийшло лише кілька випусків доти, доки не почалася повномасштабна фаза війни проти Росії.

Згодом усі гумористичні проекти різних телеканалів були поставлені на паузу, але якийсь час тому знову повернулося в норму. Українці знову можуть спостерігати за боротьбою між учасниками за місце у фіналі та перемогу. Промо-ролик перед новим випуском демонструє, що улюбленим кулінарам країни доведеться приготувати щось "космічне".

"МайстерШеф. Битва сезонів", фото: Instagram

"Космічне м'ясо від учасників шокує суддів. Не пропусти новий випуск "МайстерШеф. Битва сезонів" вже цієї суботи о 19:00!", - йдеться в публікації.

Однак увага українців була приділена не більше завдання, а тому, що тепер "МайстерШеф" виходитиме з українською озвучкою. До цього СТБ зробив так із "Холостяком". Через це під публікацією зібралося багато негативних коментарів.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

МастерШеф. Фото: Youtube

"Навіщо переозвучили? А вуха ріже", "Жерсть, люблю нашу "солов'їну", але вибачте озвучувати учасників цей перебір! Просто стане не цікаво дивитися! Весь цимес у мові з перших вуст", "Я сподівалася, що хоч "МастерШеф" ви покажете нормально в оригіналі, хоча вам похер на думку глядачів", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, рецепт найсмачнішої курочки в пануванні від зірки "МастерШеф" Клопотенко: у фастфуд більше ні ногою

Як повідомляв "Знай.ua", Ектор Хіменес-Браво з "МастерШеф" взявся за "Кобзар", але процитував Ліну Костенко

Знай.ua писав, Наталя Могилевська згадала, як запанікувала під натиском одного колумбійця: "І смішно, і сумно"