Відома українська телеведуча та акторка Даша Трегубова регулярно розміщує для шанувальників нові цікаві публікації.

Черговий допис Даша присвятила фотографіям та образам, які створив штучний інтелект, складаючи збірний образ, з декількох фотографій. Фото дівчина оприлюднила у Instgaram.

Дарина Трегубова. Фото: instagram.com/dasha.tregubova/

ак, схоже я хочу дружити зі штучним інтелектом)) Такі фото можна спокійно віддавати кастинг-директорам на відповідні проєкти. Який образ вам зайшов? 1. Жінка-вікінг 2. Пін-ап дівчина з 50-х 3. Медсестра 2-ої світової 4. Наречена Османської імперії 5. Єгипетська цариця - запитала у шанувальників зірка.

Дар'я Трегубова. Фото: Instagram

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Фотографії вийшли дуже яскраві та ефектні. Зірка вийшла на них незвична, та прекрасна, що не змогли не помітити шанувальники.

Дар'я Трегубова. Фото: Instagram

"Сказала ізраїльським колегам журналістам, що ти українська Анджеліна Джолі та набагато крутіша за неї", "Пані, Дар'я вам личать всі образи, ви найкраща акторка яку я знаю", "Ти прекрасна у всіх образах!", "А мені всі образи подобаються, але оригінал все одно краще", - написали у коментарях.

Дар'я Трегубова, коментарі. Фото: Instagram

Нагадаємо, ми писали, що зірка шоу "Маска" Даша Трегубова прочитала унікальний вірш про війну: "Тримаються, аж пальці зводить судома"

Як повідомляв "Знай.ua" Даша Трегубова знайшла підлу росіянку, яка намагалася вкрасти її індивідуальність: "Такого плагіату ще не бачила"

Також "Знай.ua" інформував, Даша Трегубова назвала росіян "людьми без моралі", а їхнє тимчасове "вересневе" прозріння крокодиловими сльозами.