Відома українська співачка Надя Дорофєєва вирішила знову зійтись на одній сцені з колишнім та заінтригувала шанувальників, заявивши, що це не всі сюрпризи. Про це зірка розповіла у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Надя Дорофєєва намагається завжди бути на зв'язку з шанувальниками, тому постійно радує новими публікаціями на своїй сторінці. Вона ділиться різними кадрами, показуючи як особисті знімки, так і моменти роботи в студії або виступів.

Надя Дорофєєва, фото: Знай.ua

Так, цього разу Надя Дорофєєва вирішила трохи заінтригувати шанувальників та запропонувала їм вгадати, хто їй становитиме компанію на концерті у Stereo Plaza, який відбудеться вже 2 грудня. Українці почали міркувати над загадкою зірки і швидко впоралися із завданням.

Надя Дорофєєва. Фото: instagram stories

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Ну добре, ви вгадали. Це буде Позитив. Але це не всі сюрпризи. Буде ще хтось несподіваний", – написала виконавиця.

Надя Дорофєєва. Фото: instagram stories

Надя Дорофєєва зазначила, що возз'єднання з колишнім колегою Олексієм Завгороднім – не єдиний сюрприз для глядачів, і на виступі з'явиться ще одна несподівана особистість. Хто саме зірка не розкрила, ще більше заінтригувавши фанатів.

Раніше портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва розповіла, як її зачепили за живе у Фінляндії на очах у Осадчої та Тополі: "Не думала..."

Також наш портал інформував, що Alyosha захотіла вилікувати своїм голосом дітей, які пережили стрес через війну: "Казки допоможуть".

Крім того, ми писали, Надя Дорофєєва розповіла, як її зачепили за живе у Фінляндії на очах у Осадчої та Тополі: "Не думала..."