Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська вирішила подарувати шанувальникам порцію позитиву та трохи "почаклувала". Ролик зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська досить близька зі своїми шанувальниками і регулярно радує їх не лише фото та відео, на яких показує моменти з життя, а й піднімає настрій невигадливими витівками.

Оля Цибульська, фото: Instagram

Так, цього разу Оля Цибульська, натхненна зимовою атмосферою, вийшла на вулицю і записала новий ролик, що випромінює позитив. Зірка стала біля куща і почала замовляти, щоб до будинків українців повернулося світло, кидаючи при цьому сніг до об'єктива камери. Вийшло невигадливо і кумедно.

"Сію, вію, посіваю світло у хату вам повертаю", - сказала співачка на відео.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Шанувальники зазначили, що артистці вдалося викликати посмішку на їхньому обличчі.

"Так... Скільки у вас позитиву, хочеш не хочеш, а посміхнувся і настрої їсти", - написали під публікацією.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, син Олі Цибульської попросив у святого Миколая новенький iPhone, але маму було шоковано: "Він не працював жодного разу з 24 лютого".

Також наш портал інформував, що зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко показав, що найбільше бісить українців, коли відключають світло: "Життєво в наш час".

Крім того, ми писали, Оля Цибульська розповіла, як шукає пригоди на свою п'яту точку, і попросила допомоги: "Боже, підштовхни".