Відома українська співачка, в минулому політична діячка та героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою аудиторію свіжими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч людей.

Злата Огнєвіч взяла участь у цікавій благодійній ініціативі, яка дозволить українцям розслабитись і водночас допоможе бійцям на фронті. Артистка вигадала власний коктейль під символічною назвою "Солодка кара", який подаватимуть у ресторані Києва протягом місяця.

Злата Огнєвіч, фото з Instagram

"В цей нелегкий час ми також маємо свій фронт - економічний. Працювати, донатити, купувати товари, ходити у заклади, загалом, підтримувати економіку - внесок у Перемогу, який під силу кожному з нас 💪🏻" - заявила співачка.

Окрім неї ініціативу підтримала "Кульбаба" Валерія Крук та блогерка Ліза Гацко. Їхні коктейлі називаються "Незламна" та "Вільна".

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Огнєвіч вирішила докладніше розповісти, який калейдоскоп смаку отримають відвідувачі ресторану, якщо виберуть її напій.

"Він в міру солодкий, міцний, як і наш дух, та точно допоможе покарати ворога 🔥" - написала вона.

Раніше ми писали про те, що "Кульбаба" Валерія Крук хоче напоїти українців коктейлями, щоб допомогти ЗСУ: "Отримайте частину сили та енергії"

Як повідомляв Знай.ua, Злата Огнєвіч нагадала, що росія намагається винищити українців, повторюючи сценарій Голодомору: "База незмінна"

Також портал Знай.ua писав, що Злата Огнєвіч хоче, щоб їй зробили дуже гаряче: "Їла холодні консерви..."