Українська телеведуча, модель, нутриціолог та володарка розкішної фігури Валерія Крук, яку також усі знають як Кульбабу, регулярно радує шанувальників свіжими постами у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 260 тисяч людей.

Валерія Крук вирішила зайнятися благодійністю, але незвичним методом. Зірка готова напоїти українців коктейлем власного приготування під назвою "Вільна". Таку ініціативу підтримала співачка Злата Огнєвіч із шоу "Холостячка" - її напій називається "Солодка кара", а також блогерка Ліза Гацко з коктейлем "Незламна".

Валерія Крук, фото з Instagram

"В такі темні часи ми, як ніколи повинні чинити добрі справи! ⠀ Від нашіх воїнів, героїв ЗСУ залежить наша Перемога! Ми повинні працювати, підтримувати бізнес і економіку нашої рідної Країни, щоб мати змогу допомогати мужнім хлопцям на фронті!" - написала вона.

50% з продажу протягом всього місяця жертвуватимуть на допомогу 59-й бригаді ЗСУ. Артистка закликала шанувальників відвідати ресторан та скуштувати напої, а заразом і підтримати українських бійців.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

"Він має неповторний солодкий смак і певну міцність! Я би рекомендувала саме з нього починати свою вечерю, бо він миттєво додасть Вам настрою і впевненості в майбутньому! Да да, навіть так! Я вклала в нього свою любов і характер, випив його Ви точно отримаєте частину моєї сили та енергії! 💪 Обіцяю!" - розповіла Крук про свій коктейль.

Раніше ми писали про те, що "Кульбаба" Валерія Крук прозорими панчохами змусила чоловіків потіти і кусати губи: "Це космос..."

Як повідомляв Знай.ua, Валерія Крук зібрала осінній урожай "персиків", і тут не про фрукти: дуже гаряча поза

Також портал Знай.ua писав, що "Кульбаба" Валерія Крук стрибнула в ліжко, тільки покривало сховало не все: "Раз на рік..."