Український співак Вадим Олійник, який був учасником дуету "ДіО.фільми" з Володимиром Дантесом, порадував шанувальників ефектним фото, опублікувавши його на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вадим Олійник не втрачає популярності після розпаду легендарного дуету з Володимиром Дантесом та активно просуває свою творчість у маси, радуючи фанатів новими піснями. Артист намагається постійно бути на зв'язку з шанувальниками, тому його сторінка в соцмережі регулярно поповнюється новими публікаціями, в яких показує моменти з життя і ділиться думками.

Вадим Олійник. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Вадим Олійник побував у мальовничому місці – засніженому полі. Артист постановки в теплому светрі з високим горлом і схожою за стилем курточці. У підписі до фото він підбадьорив українців мотивуючими словами про те, що після всіх випробувань любов до рідної країни стане лише сильнішою.

"Вистоїмо. Переживемо. Будемо ще більше любити і піклуватися про свою рідну Україну", - підписав кадр виконавець.

Популярні новини зараз

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Володимир Дантес все ще чекає пояснень від Наді Дорофєєвої та колишнього кращого друга Кацуріна: "Я не люблю лицемірство".

Також наш портал інформував, Макс Барських заявив, що путінський режим впаде ціною української крові, але росіяни мають шанс: "Врятувати від ганьби".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".