Знаменита українська співачка Ірина Федишин розповіла про екстремальні умови роботи та зізналася, хто дарує їй тепло, коли поряд немає коханого чоловіка. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Федишин із перших місяців війни не лише активно займається волонтерством, а й піднімає моральний дух українців своєю творчістю. Цим вона продовжує займатися і сьогодні, незважаючи на всі труднощі, що несе в собі війна.

Ірина Федишин. Фото: скриншот Youtube

Так, Ірина Федишин розповіла, що останній її концерт пройшов практично в екстремальних умовах, адже після чергової російської атаки довелося виступати без світла та тепла та зв'язку. Співачка додала, що замерзнути їй не дали глядачі, які випромінювали тепло та кохання.

Ірина Федишин. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

"Коли немає світла, тепла, зв'язку, але ми, наперекір усім випробуванням, тримаємо силу духу і робимо все, що в наших силах, щоб допомогти ЗСУ. PS: цього вечора ми працювали на генераторах, зігрівалися теплом один одного, співали українські пісні і зробили добру справу для ЗСУ. Нас не зламати! Тільки вперед і до перемоги! Дякую кожному за кохання", - поділилася зірка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Федишин нагадала, що допомагає під час війни продовжувати жити: "Особливі зустрічі".

Також наш портал інформував, що Ольга Сумська поділилася моментом, від якого неможливо стримати сліз радості: "Пережив окупацію".

Крім того, ми писали, Даніель Салем вразив українців правдивими кадрами зі звільнення Херсона, Олена Кравець у захваті: "Боги".