Відома українська співачка, колишня дружина Володимира Дантеса та екс-солістка гурту "Час і Скло" Надя Дорофєєва, яка на початку грудня порадує своїх фанатів живим концертом у Києві, а потім ще й у Львові, продовжує тримати контакт із шанувальниками у Instagram. Тут у Наді понад 5,3 млн підписників.

Цього разу співачка поділилася тим, що пишуть їй її друзі та віддані шанувальники у той час, коли по всій країні зникло світло. Люди діляться своїми найглибшими переживаннями, і Надя не пропускає це повз вуха.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Наді Дорофєєвій у мережі Instagram.

Stories Наді Дорофєєвої, скріншот: Instagram

Надя Дорофєєва не приховувала свого сумного вигляду і написала: "А ось що пишуть мені мої підписники". Сама ж зірка сиділа при тьмяній автономній лампочці і лише з одним телефоном у темному приміщенні.

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

Сторіс Наді Дорофєєвої. Фото: Instagram

Ось, що пишуть люди своїй улюбленій співачці: "Вони нас ніколи не зламають", "Були 28 годин без світла, тепла та води, але тримаємось. Поки що увімкнули", "22 години без світла, звичайно, хочеться "хорошими" словами описати русню. Але нічого - вистоїмо. Ви як?", "Виїхав у центр хоча б зв'язок упіймати, зателефонувати рідним. Удома ні опалення, ні світла, ні води".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва за 2 роки створила сім'ю, але не з Дантесом та Кацуріним: "На жаль".

Раніше повідомлялося, що зарядку робимо? Сонна Надя Дорофєєва не встигла відкрити очі, а вже треба роздягатися.

Також, Надя Дорофєєва показала чоловіка, який змусив її гірко плакати, але Кацуріну рано стискати кулаки: "Мій переможець".