Популярна українська співачка, блогерка та просто красуня Анна Волошина (Трінчер), яка знайома аудиторії завдяки ролі у серіалі "Школа", регулярно публікує нові кадри для армії шанувальників та дуже активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram. Тут зірка має майже два мільйони передплатників, кожен новий кадр співачки викликає море емоцій.

Цього разу Анна вирішила трохи дати своїм думкам волю, дівчина поміркувала на тему любові до себе, а також тиж тим, що потрібно робити, щоб зустріти і закохати в себе "ідеального чоловіка".

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Трінчер у мережі Instagram.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

Спершу варто відзначити, що Аня відповідала на запитання своїх фанаток, які хотіли дізнатися, що ж треба зробити, щоб вийти заміж за такого ж хлопця, як її чоловік Волошин. На що Анна Трінчер відповіла кількома пунктами, і один із них звучав так – полюбити себе.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

"І найголовніше - полюбити себе. Як говорила моя мама: "Хто тебе покохає, якщо ти сама себе не можеш полюбити". - пише в новій історії Анна Трінчер.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

Важко не помітити, але Аня опублікувала дуже гарячий знімком, де вона прийняла провокаційну позу у пікантному купальнику. Усі її підтягнуті форми можна розглянути крупним планом.

Нагадаємо, "Має все сама робити...": Анна Трінчер після брудної кухні вразила шок, трусики тут не допоможуть.

Раніше повідомлялося, до Анни Трінчер та Волошину увірвалася невідома, довелося відбиватися: "У квартирі чужа людина...".

Також, "Це пожежа...": Анна Трінчер роздяглася до трусиків, після роботи із Зібровим - чоловік хапається за серце.