Відома українська актриса, а також зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару вперше вирішила прокоментувати своє особисте життя, а також заговорила про материнство.

Про це вона ексклюзивно розповіла програмі "Життя відомих людей", де регулярно діляться деякими секретами знаменитостей.

За словами жінки, вона вже понад півтора року полягає у відносинах з громадянином Великобританії на ім'я Рис, і це для неї був хвилюючий етап у житті.

Ірина Сопонару, кадр з інтерв'ю Аліні Доротюк

Вона звикла завжди бути одна, однак у життя були інші плани. Відносини почали стрімко розвиватися і тому всі побоювання актриси були зруйновані.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

"Мені не було складно. Я вже в якийсь момент навіть хвилювалася, тому що я довго була сама після останніх своїх взаємин. І я вже така: "Мені навіть буде складно з кимось, тому я звикла бути одна", - поділилася Ірина Сопонар.

Крім того, за ці півтора роки вона вже встигла познайомитись з батьками свого обранця, і ця зустріч пройшла чудово. Вона навіть не думала, що все буде настільки просто і невимушено. Крім того, вони вже навіть готові до весілля, але спочатку дочекаються, доки війна в Україні закінчиться.

Ірина Сопонару, фото: Instagram

"Я дуже довго не була готова до весілля, ось зараз воно і прийшло. Мені хочеться, щоб це було свято в повному розумінні цього слова, щоб всі раділи та святкували. Не так, щоб: "Дай Бог, щоб сирени не було", – зазначила Ірина.

З материнством зволікати вона не збирається, і вже навіть думає про це. Хоча багато хто і думає, що вона чайлдфрі - це зовсім не так.

"Я просто не була готова народжувати самостійно. Тепер я розумію, що я готова. Але я дуже боюся народжувати їх у цей світ через те, що зараз відбувається", - розповіла актриса.

Раніше ми писали про те, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" відчула, що означає бути Світланою Лободою: "Роблю вигляд..."

Як повідомляв Знай.ua, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" посварилася з їжею, фанати помітили недобре

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" показала Вові Шумко свій пікантний контент: "Якщо і ви хочете..."