Світлана Лобода в Telegram та Instagram продовжує періодично ділитися публікаціями, так чи інакше пов'язаними з повномасштабною війною проти окупантів.

Кілька днів тому виконавиця випустила пісню українською мовою. І зараз продовжує говорити про неї, поділяючись різними матеріалами, які з нею пов'язані. Так, Світлана розповіла, що на платформі Youtube з'явилося mood-video на композицію "Два незнайомці".

"Дивимося разом... який твій улюблений рядок із пісні?", - пише Світлана Лобода в публікації.

Світлана Лобода, фото: Instagram

Ролик не несе жодного смислового навантаження. Лобода знаходиться в кадрі, дивиться прямо в камеру, а потім демонструє різні емоції, тримаючи руки біля обличчя. Відео за добу переглянули понад 130 тисяч разів. Лайков при цьому – 4,5 тисяч.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

"Кожна пісня має свою історію і свою долю. Ця з'явилася в момент, коли життя здавалося суцільними руїнами. У ній я чула тендітну надію і якийсь світлий сум...", - пише Світлана Лобода під відео.

"Шикарна пісня, українською голос набагато красивіша, дякую", "І ми обоє знаємо, що з нами буде...", - залишили користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода нарешті зізналася у почуттях, його дружина оцінить: "Димочко, я люблю тебе"

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода поскаржилася, що війна перетворила колись близьких людей на незнайомців: "Чула тендітну надію"

Знай.uа писав, "Зустрічають красиво...": Світлана Лобода загубилася між двох столиць, зірці потрібна допомога