Відомий український виконавець, соліст гурту "Антитіла" та чоловік співачки Alyosha Тарас Тополя досить рідко розміщує свіжі публікації в Instagram, де за ним стежить близько 140 тисяч людей.

Тарас Тополя став ватажком благодійної організації "Будуємо Україну Разом", яка виконує свою місію ще з 2014 року, коли тільки розпочалася окупація росією.

Тарас Тополя, фото: Знай.ua

Насамперед команда волонтерів власними силами відновлює країну, а також подорожує між громадами, посилює місцеву молодь та допомагає створювати молодіжні простори.

"Тому БУР – про будівництво, але не лише будинків, а чогось набагато більшого", - додав Тарас.

Популярні новини зараз

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Як повідомив музикант, волонтери організовують цілі табори, залишаючись у них на декілька днів, і своїми руками відбудовує розтрощені окупантами будинки мирного населення. Він запросив бажаючих долучитися до цієї організації.

"Тут ти не лише зможеш допомогти українцям відбудувати житло, а й круто проведеш час з однодумцями, творцями змін!" - заявив Тополя.

Раніше ми писали про те, що Тарас Тополя висміяв окупантів із "новими" ногами, які йдуть у комплекті з п'ятою точкою бурятів: "Дуже пощастило"

Як повідомляв Знай.ua, Alyosha осяяла темряву променистою посмішкою та надихнула українців поетичними рядками: "Мотивація"

Також портал Знай.ua писав, що Тарас Тополя з "Антитіл" заявив, що українців більше ніщо не здивує, навіть поява інопланетян: "Закрийте небо"