Учасниця романтичного шоу "Холостячка" та популярна актриса Ксенія Мішина показала, як працює у спортзалі та дала повчання українцям. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ксенія Мішина любить спілкуватися з шанувальниками і регулярно радує їх новими фото та відео, на яких показує, що відбувається в її житті. Також іноді зірка ділиться з шанувальниками думками чи надихає мотивуючими промовами.

Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Ксенія Мішина показала, як до сьомого поту працює у спортзалі. Вона зазначила, що спорт допомагає впоратися із собою, а гармонія із самим собою – ключ до щасливого життя. Актриса порекомендувала українцям перевірити її теорію та переконатись у її ефективності.

"Якщо я вам скажу, що тільки ви головна проблема у вашому житті, ви повірите? Впорайтеся з собою – будь-яка проблема стане лише горішком у ваших руках. Перевірте", - написала актриса.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Шанувальники погодилися із зіркою.

"Я вірю, це правда", "Ну вогонь", "Згодна!) Як важко бути собою", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Ксенія Мішина ненадовго затрималася в душі, зірка ледь не втратила рушник: "Разом зі мною..." .

Також наш портал інформував, Аліна Паш скинула з себе тягар за помилки минулого та публічний обман: "Їх уже не стерти".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Христина Соловій заявила, що українці відвоюють свою свободу, навіть залишившись без світла та тепла: "Зі зброєю в руках".