Відомий український виконавець, соліст гурту "Антитіла" та чоловік співачки Alyosha Тарас Тополя досить рідко розміщує свіжі публікації в Instagram, де за ним слідкує близько 140 тисяч людей. Зараз на його акаунті можна зустріти безліч постів із новинами щодо війни та особистих досягнень.

Тарас Тополя зробив черговий запис у щоденнику війни. Цього разу він торкнувся теми недавньої заяви Міноборони рф про те, що окупантам, які втратили свої кінцівки на передовій, вирощуватимуть нові. Як вони хочуть подарувати солдатам нові руки і ноги, не уточнювалося.

Окупанти. Фото: скриншот з відео

У відповідь на таку ідею артист відпустив кумедний жарт і представив ситуацію, як військком пропонує окупанту нову ногу, яку знайшов у Бахмуті, ще й другу ліву. На додаток йшла п'ята точка бурята.

- товарищ военком, но это тоже левая, да ещё и с ж*пой бурята?

- отставить разговоры, рядовой, вам, можно сказать очень повезло, эта нога сразу с белой ладой в придачу идёт.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

"А ми переможемо!" - підбив підсумки Тарас.

=

Раніше ми писали про те, що лідер "Антитіла" Тарас Тополя штовхнув провідну ТСН Марічку Падалко на гріх: "Ми тепер можемо вдома"

Як повідомляв Знай.ua, Тарас Тополя з "Антитіл" заявив, що українців більше ніщо не здивує, навіть поява інопланетян: "Закрийте небо"

Також портал Знай.ua писав, що Тарас Тополя з "Антитіл" присоромив Папу Римського за повагу до російського народу: "У банку Ватикану багато грошей окупантів"