Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков став популярним завдяки програмі "Орел і решка", а зараз є активним користувачем соцмережі Instagram. Артист має безліч шанувальників серед глядачів та підписників, кількість яких уже перевищила 1,8 млн.

Андрій Бєдняков нещодавно знімав рекламу у своєму гумористичному стилі. Він зарився обличчям у білий сніг і почав розмовляти, але шанувальників зацікавило, з якого дубля в нього вийшло. Артист зізнався, що їх було декілька, і не всі вони були вдалими.

Він обрав не найкраще місце для "пірнання", тому що потрапив обличчям просто в жовтий сніг, на який хтось випорожнився, але Андрій помітив це надто пізно. Обличчя ведучого в момент "усвідомлення" всієї ситуації було красномовніше за будь-які слова.

Скріншот із Insta Stories, Андрій Бєдняков

Скріншот із Insta Stories, Андрій Бєдняков

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Після цього інциденту Бєдняков привітав земляків із державним святом Днем гідності та свободи, яке відзначається 21 листопада. Також у цю дату він носив жовту стрічку на знак підтримки тих, хто сміливо протистоїть росії на тимчасово окупованих територіях.

"Маріуполь - це Україна", - нагадав українцям ведучий.

Скріншот із Insta Stories, Андрій Бєдняков

Раніше ми писали про те, що Андрій Бєдняков з "Орла та Решки" довів Ольгу Сумську до сліз: "На відміну від зрадників..."

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Бєдняков з "Орла та Решки" розповів, що відчув, побувавши в рідних краях: "Інакше"

Також портал Знай.ua писав, що Коротка показала, як "зашивається" із сином, але Бєдняков "підганяє" ще сильніше: "Довго чекати?"