Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков, який став популярним завдяки зйомкам у програмі "Орел і решка", побував на Донеччині та поділився зворушливим фото, від якого пустила сльозу Ольга Сумська. Кадр він опублікував на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Андрій Бєдняков активно займається волонтерством і з перших днів повномасштабної війни робить усе, що може наблизити перемогу. Зокрема, останніми днями він побував на Донеччині.

Андрій Бєдняков. Фото: скрін youtube

Так, телеведучий поділився атмосферним знімком, зробленим у селищі Велика Новосілка, яке практично стерли російські окупанти. На фото Андрій Бєдняков нахилився до собаки, а він його у відповідь дуже мило лизнув. Ведучий зазначив, що любить собак, адже вони дуже розумні та віддані.

"Собаки набагато розумніші за деяких людей (Це я про себе) І, на відміну від зрадників, вони з тобою до кінця! А у нас він буде щасливим і переможним. Тому що наших людей не перемогти", - підписав кадр ведучий.

Популярні новини зараз

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Показати ще

Кадр дуже зворушив Ольгу Сумську та інших українців.

"Який зворушливий момент! До сліз", "Андрію, ви великий молодець і дуже мудра людина", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Андрій Бєдняков з "Орла та Решки" розповів, що відчув, побувавши в рідних краях: "Інакше".

Також наш портал інформував, що Ірина Федишин нагадала, що допомагає під час війни продовжувати жити: "Особливі зустрічі".

Крім того, ми писали, Даніель Салем вразив українців правдивими кадрами зі звільнення Херсона, Олена Кравець у захваті: "Боги".