Відома українська актриса та телеведуча Ольга Сумська поділилася моментом, від якого неможливо стримати сліз радості. Його зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ольга Сумська досить близька до шанувальників і активно веде свою сторінку в соцмережі, де не лише публікує нові фото з життя, а й ділиться іншими дрібницями.

Ольга Сумська, фото: Instagram

Так, цього разу Ольга Сумська поділилася воістину величним моментом, від якого неможливо стримати сліз радості – піднесення українського прапора в Херсоні, яке з перших днів війни було окуповано російськими загарбниками.

"Над Херсоном тепер майорить великий український прапор. Його встановили на місті флагштоку, яке у 2021 році впало під час встановлення. Після курйозного випадку дворічної давності так і не встигли встановити новий флагшток у заплановані терміни. Це планували зробити навесні 2022 року, проте завадила повномасштабна війна, розповіли в Офісі президента. Хлопці сховали флагшток на виробництві. І він пережив усю окупацію! І сьогодні рано-вранці встановили його. Встановили в українському Херсоні!", - захоплено написала актриса.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше портал Знай повідомляв, зацілована Ольга Сумська зненацька побачила справжнє щастя від зустрічі, чоловік так не цілує: "Несе мені".

Також наш портал інформував, що Ірина Федишин нагадала, що допомагає під час війни продовжувати жити: "Особливі зустрічі".

Крім того, ми писали, Даніель Салем вразив українців правдивими кадрами зі звільнення Херсона, Олена Кравець у захваті: "Боги".