Відомий український гуморист, член команди "VIP Тернопіль" та зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький показав свою дочку та як проводить із нею вільний час. Фото він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Тарас Стадницький любить спілкуватися з шанувальниками та активно веде свою сторінку, де ділиться власними фото, а також радує всіх жартами. Також він займається волонтерством, тому його сторінка – це ще й робоче місце.

Тарас Стадницький. Фото: скрін youtube

Так цього разу Тарас Стадницький поділився теплим сімейним фото. Гуморист показав, як у вільний від роботи вечір він вирішив з користю провести час із дочкою. На фото батько та дочка разом ліплять вареники та видно, що їм дуже весело.

Оскільки артист рідко афішує свою сім'ю, то шанувальники вирішили уточнити, що за молода красуня позує поруч із ним.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Татова донька?", - написали під фото.

Гуморист відразу відповів.

"Я так сподіваюся", - з часткою іронії зазначив Тарас Стадницький.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Ткач із "Квартал 95" відзначив День народження з тортом без свічок та салютом без звуку, українці надривають животи: "Актуально"

Також наш портал інформував, що зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко показав, що найбільше бісить українців, коли відключають світло: "Життєво в наш час".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".