Популярна українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Настя Каменських останнім часом підкорює платформу TikTok та знімає різні відеоролики. Можливо, так вона намагається залучити нову, молодшу аудиторію, або їй просто нудно. На цей раз вона скористалася рандомною маскою, яка визначає, що українець робитиме після довгоочікуваної перемоги.

Настя Каменських, фото: Instagram

Артистці випало "зізнаюся в коханні", і, зважаючи на все, результат її задовольнив, оскільки на обличчі заграла посмішка. Варто відзначити, що Каменських також все частіше "виходить у світ" без макіяжу, але зі своїми постійними кучерями.

"А що ви зробите першим після Перемоги?" - поцікавилася Настя у шанувальників.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

У коментарях охочі написали безліч варіантів – зустріч із рідними, похід до церкви, спокійно виспатися та багато іншого. Деякі також не пропустили можливості дорікнути Настю в тому, що на початку війни вона нібито відсиджувалася за кордоном.

Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських показала, як пенсіонерка зустріла онука-воїна ЗСУ на колінах у Херсоні.

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських почала почуватися ще більшою українкою в дорожче вишитому платті за понад 100 тисяч: "Пишаюся"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських слідом за Дорофєєвою та Поляковою зробила це з чужим чоловіком: "Повна любов'ю"