Світлана Лобода в Telegram та Instagram продовжує періодично ділитися публікаціями, так чи інакше пов'язаними з повномасштабною війною проти окупантів.

Нещодавно вона розповідала про закінчення благодійного туру Сполученими Штатами Америки, який був реалізований за короткий час з метою зібрати кошти на допомогу мешканцям України, які постраждали від війни.

Світлана Лобода. Фото: скрін youtube

Нещодавно воїнам ЗСУ вдалося звільнити правий берег Херсонської області, включаючи місто Херсон, яке перебувало в окупації понад 250 днів. У зв'язку з просуванням наших збройних сил деякі офіційні особи тонко натякали про те, які населені пункти вже були звільнені на той чи інший момент. Зокрема, Андрій Єрмак та Віталій Кім дуже любили ділитися ребусами.

Світлана Лобода прийняла "естафету".

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Друзі, зараз новий тренд - інтригувати картинками. Я, мабуть, піду йому. Чекайте! Завтра!🔜🆕🆒🔝🎶⏯📀🎤🎧😁", - пише вона в публікації.

Світлана Лобода, фото: Instagram

"Вистав фото Тілля і тест із двома смужками, нехай думають, що знову вагітна від нього", "Заінтригували, Світлана Сергіївна. Дуже чекаємо", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода розповіла про новий розділ у житті: "У горі і в радості, у багатстві та в бідності..."

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода втратила мову через події, яка увійде в історію: "Це шлях до свободи"

Знай.uа писав, Світлана Лобода показала вперше своїх рідних у США, які мріють повернутися до рідного Києва: "Вижала на весь будинок"