Відома українська співачка Анна Буткевич, яка до того ж є донькою мільярдера та співвласником великої мережі супермаркетів АТБ, частенько спілкується з шанувальниками та розміщує багато контенту у соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 100 тисяч людей.

Анна Буткевич, як справжня патріотка, не могла не порадіти з того, що Херсон нарешті звільнили від російських окупантів, а українці зустрічали ЗСУ у місті зі сльозами на очах. Ця подія стала дуже важливою для кожного.

Визволення українських міст. Фото: скриншот з відео

З такої нагоди співачка показала актуальну фотографію в яскравому образі та в руках з кавуном, якими так славиться Херсон.

Відкритий купальник з рюшами вдало підкреслив фігуру, а його червоно-біле забарвлення символічно нагадала прапор Польщі, яка дуже допомагає Україні в цій війні з окупантами. Також на її голові був захисний шолом.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

"Кавунчики повертаються додому 🍉💙💛" - написала Анна Буткевич.

Шанувальники теж розділили цю радість із зіркою, оцінили образ, а дехто навіть попросив її пригостити соковитим кавуном.

Коментарі - instagram.com/annabutkevych.official/

Коментарі - instagram.com/annabutkevych.official/

Раніше ми писали про те, що Анна Буткевич прийшла в театр випити і поїсти, довкола всі чавкають: "Джульєтта обрала вечірки..."

Як повідомляв Знай.ua, Анна Буткевич звинуватила Лободу в "крадіжці", але прикрилася народом: "Переоцінила свою популярність"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Буткевич похвалилася генералом із загону "бойових птахів": гордість прямо пре