Знаменита російська співачка Алла Пугачова здивувала квітучим виглядом і показала, як розважається поки що її чоловік Максим Галкін перебуває в концертному турне. Фото вона опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Максим Галкін та Алла Пугачова одні з перших засудили російське вторгнення в Україну та разом із дітьми виїхали з рідної країни. Пара непогано влаштувалась за кордоном.

Алла Пугачова. Фото: скрін youtube

Так, Алла Пугачова показала, як проводить час поки її чоловік Максим Галкін вже котрий місяць перебуває у концертному турне. Примадонна зовсім не сумує, а ходить на концерти улюблених виконавців та відпочиває душею. Примітно, що на фото співачка виглядає дуже епатажно і від частини навіть молодша, ніж зазвичай.

"Красива, талановита і розумна співачка ZIVERT, як завжди, підкорила моє серце і величезний, набитий захоплено глядачами зал у Тель-Авіві. БРАВО!!!", - поділилася Примадонна.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Життя вдалося, якщо на твій концерт приходить сама Примадонна! Та ще й піст потім присвячує із захопленням", "Алла Борисівна, з нетерпінням чекаємо прем'єр від Вас!!! У цей каламутний час Ваша творчість просто життєво потрібна", - написали в коментарях .

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Максим Галкін показав, як виховує дітей Алли Пугачової, щоб не виросла Орбакайте: "У карти з бабусею грала".

Також наш портал інформував, що Максим Галкін зізнався, що в дні обстрілу України відчував страх і тривогу: "Назавжди оселилися в серці".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Максим Галкін згадав, як вищі сили підштовхнули його до доленосного рішення: "Вдячний Богу".